Annons bild

Som IT-projektledare kommer du att spela en central roll i samordningen och genomförandet av spännande projekt, med fokus på att möta kundernas behov och krav. Denna roll erbjuder en fantastisk möjlighet att vara nyckelperson i framgångsrika IT-projekt, där din expertis och kommunikationsförmåga kommer att vara avgörande för att skapa mervärde för våra kunder.

I rollen som IT-projektledare kommer du att samordna och koordinera olika aktiviteter för att säkerställa smidig implementering och leverans. En nyckelfaktor för att lyckas i rollen är din förmåga att effektivt hantera både interna och externa intressenter, upprätthålla tydlig kommunikation och skapa en ömsesidig förståelse för projektets mål.

Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar kontinuerlig uppföljning av projektets framsteg och proaktiv identifiering av potentiella risker. En stor del av rollen innebär att leda onboarding-processen för nya kunder, vilket innebär ansvar för övergången från deras nuvarande leverantör till oss, inklusive en sömlös migrering från deras befintliga infrastruktur.

Ditt ansvar sträcker sig också till att koppla IT-utvecklingen till verksamhetsbehoven och säkerställa att projekten fokuserar på innovation snarare än enbart förvaltning.

Kvalifikationer och erfarenhet:

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom IT-sektorn
  • God förmåga att kommunicera och bygga relationer med både tekniska och icke-tekniska intressenter
  • Affärsorienterat mindset och förmåga att förstå kundens affärsbehov
  • Kompetens inom projektuppföljning, riskhantering och rapportering

Varför välja oss som din nästa arbetsgivare:

  • Hybridarbete. Vi prioriterar din work-life balance. 50 % av din tid kan spenderas på distans.
  • Teknikpeng: Vi delar din passion för teknik! Som ny medarbetare får du välja din utrustning och får dessutom en årlig summa för att hålla dig uppdaterad med de senaste prylarna.
  • Fantastiska kollegor: Du kommer att bli en del av ett team som värnar om varandra. På QD lever vi efter våra värderingar: Glädje, Engagemang och Tydlighet. "101 % för dig" är vårt mantra, oavsett om det gäller dig som medarbetare eller våra kunder. Vårt engagemang har belönats med Great Place to Work-certifieringen sedan hösten 2020.
  • Friskvård: Du får ett friskvårdsbidrag på upp till 5 000 kr.

Är du nyfiken på att höra mer om QD som arbetsgivare? Lyssna här ➡https://open.spotify.com/episode/7DdWlG3PGGMcv9AHlblHxg?si=1c6dbe944a474da0 

I så fall vill vi gärna lära känna dig bättre genom att ställa några frågor och ta en titt på ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi tror på en fördomsfri rekrytering, så inget personligt brev behövs. En bakgrundskontroll genomförs innan anställningsbeslut.

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan