Annons bild

QD söker nu en informationssäkerhetskonsult för att stärka vårt consultingteam. I denna roll kommer du att arbeta nära våra kunder för att säkerställa deras informationssäkerhet genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och expertis.

Arbetsuppgifterna innefattar att utföra omfattande riskanalyser och sårbarhetsbedömningar för att identifiera och hantera risker. Du kommer att ge kvalificerad rådgivning till kunder kring informationssäkerhet och relaterade områden, samla och dokumentera kundernas krav för att säkerställa att lösningarna möter deras behov, samt leda workshops för att utbilda kunder och deras ledningsgrupper om aktuella hotbilder och säkerhetsstrategier. Dessutom kommer du att bistå kunder som behöver hjälp att definiera sina informationssäkerhetsbehov.

Exempelvis innebär rollen att uppdatera och förbättra kunders informationssäkerhetspolicyer, inklusive att ge råd om uppföljning och implementering. Du kommer också att ge en helhetssyn på informationssäkerhet genom sårbarhetsanalyser och hantering av digital information lagrad internationellt.

Vem vi tror att du är

Vi söker dig som har erfarenhet av informationssäkerhetspolicyer och GDPR, implementering och rådgivning kring ISO 27001, samt kompetens inom riskanalyser. Du har även ha legala kunskaper om policys, processer och rutiner.

Meriterande är om du också har erfarenhet av:

  • Microsoft 365
  • Endpoint Protection
  • Windows Server
  • Linux
  • Nätverk och trådlöst nätverk
  • SIEM

Som person är du lyhörd och ser till kundens bästa. Du är flexibel och har en relationsbyggande approach samt god förmåga att kommunicera tekniska ämnen till icke-tekniska målgrupper.

Varför välja oss som din nästa arbetsgivare:

  • Hybridarbete. Vi prioriterar din work-life balance. 50 % av din tid kan spenderas på distans.
  • Teknikpeng: Vi delar din passion för teknik! Som ny medarbetare får du välja din utrustning och får dessutom en årlig summa för att hålla dig uppdaterad med de senaste prylarna.
  • Fantastiska kollegor: Du kommer att bli en del av ett team som värnar om varandra. På QD lever vi efter våra värderingar: Glädje, Engagemang och Tydlighet. "101 % för dig" är vårt mantra, oavsett om det gäller dig som medarbetare eller våra kunder. Vårt engagemang har belönats med Great Place to Work-certifieringen sedan hösten 2020.
  • Friskvård: Du får ett friskvårdsbidrag på upp till 5 000 kr.

Är du nyfiken på att höra mer om QD som arbetsgivare? Lyssna här ➡https://open.spotify.com/episode/7DdWlG3PGGMcv9AHlblHxg?si=1c6dbe944a474da0 

I så fall vill vi gärna lära känna dig bättre genom att ställa några frågor och ta en titt på ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi tror på en fördomsfri rekrytering, så inget personligt brev behövs. En bakgrundskontroll genomförs innan anställningsbeslut.

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan