Annons bild

Vi söker dig som är en expert på Microsoft 365 och vill använda dina kunskaper i en rådgivande roll för våra kunder. Som M365-specialist kommer du att guida kunderna genom hela implementeringsprocessen för Microsoft 365. Utöver att förklara användningen av produkterna kommer du också att fördjupa dig i kundens verksamhet för att utveckla skräddarsydda implementeringsförslag. Därutöver kommer din roll innefatta att agera säljstöd samt leda workshops och utbildningar för att öka förståelsen och användningen av M365. Du kommer också att ge rådgivning om Microsoft 365-lösningar och genomföra analyser för att optimera såväl teknik- som affärsprocesser. Vidare ansvarar du för att designa och planera arkitekturen för M365, implementera lösningar samt hantera krav, utveckling och införande.

Vi Söker Dig Som:

  • Har goda kunskaper inom Microsoft 365 och kan förklara hur kunder ska använda M365 samt sätta ihop skräddarsydda paket för dem
  • Har ca 4 års arbetslivserfarenhet
  • Har en bakgrund inom den tekniska sidan av Microsoft 365 och vill nu fokusera på affärssidan
  • Är en skicklig kommunikatör med förmåga att bygga förtroende och relationer

Du är lyhörd med en stark konsultativ approach. Din förmåga att skapa och underhålla relationer är en betydande är en av dina styrkor. Du är drivande när det kommer till att leverera resultat och söker alltid efter de bästa lösningarna för våra kunder.

Varför välja oss som din nästa arbetsgivare:

  • Hybridarbete. Vi prioriterar din work-life balance. 50 % av din tid kan spenderas på distans.
  • Teknikpeng: Vi delar din passion för teknik! Som ny medarbetare får du välja din utrustning och får dessutom en årlig summa för att hålla dig uppdaterad med de senaste prylarna.
  • Fantastiska kollegor: Du kommer att bli en del av ett team som värnar om varandra. På QD lever vi efter våra värderingar: Glädje, Engagemang och Tydlighet. "101 % för dig" är vårt mantra, oavsett om det gäller dig som medarbetare eller våra kunder. Vårt engagemang har belönats med Great Place to Work-certifieringen sedan hösten 2020.
  • Friskvård: Du får ett friskvårdsbidrag på upp till 5 000 kr.

Är du nyfiken på att höra mer om QD som arbetsgivare? Lyssna här ➡https://open.spotify.com/episode/7DdWlG3PGGMcv9AHlblHxg?si=1c6dbe944a474da0 ;

I så fall vill vi gärna lära känna dig bättre genom att ställa några frågor och ta en titt på ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi tror på en fördomsfri rekrytering, så inget personligt brev behövs. En bakgrundskontroll genomförs innan anställningsbeslut.

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan