Annons bild

Skulle du vilja få använda din tekniska expertis för att proaktivt arbeta med att förbättra IT-miljöer? Då är den här rollen som senior tekniker något för dig!  

Vi på QD söker nu en senior tekniker med inriktning på nätverk som vill ta ett stort ansvar för våra kunders IT-miljöer. I den här rollen kommer du att tillhöra ett kundteam där ni tillsammans arbetar med våra kunders IT-miljöer och dess drift. Du kommer att delta i och ta stort ansvar i större projekt, såsom att hjälpa våra kunder med komplexa migreringar och uppgraderingar av deras nätverksinfrastruktur. Du kommer tillsammans med andra seniora tekniker, analysera, utveckla och effektivisera kundernas IT- och driftsmiljöer genom att föreslå och implementera smarta förbättringar. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla och införa standardiserade lösningar och bästa praxis som kan användas för flera av våra kunder, vilket säkerställer en hög och jämn kvalitetsnivå.  

Vem du är:  

För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst tio års erfarenhet av att operativt arbeta, utveckla och förvalta IT-miljöer. Din tekniska expertis kombineras med en utmärkt kommunikativ förmåga, vilket gör att du kan förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt. Du har erfarenhet av tätt samarbete med beställare hos kund och deltar på kundmöten, såväl på svenska som engelska. Du är självgående och strukturerad, med ett skarpt öga för kvalitet. Vi tror också att du är van vid att arbeta processorienterat och att du brinner för att utveckla IT-miljöer.   

Vi tror du är någon som har bredd erfarenhet inom följande områden: 

  •  Nätverksdesign och administration av nätverkstjänster. Switching, Brandväggar, Routing, DNS, DHCP m.m. 
  •  Windows Server. Active Directory, Certificate Authority (PKI), Klustering, RDS-tjänster. 
  • Publika molntjänster som AWS, Azure / Entra, Microsoft 365

Mediterade om du har erfarenhet av:

  • Administration och design av Linuxmiljöer. 
  • Administration och design av backuplösningar. 
  • Arbete med serverhårdvara.  
     

Varför välja oss som din nästa arbetsgivare: 

  • Hybridarbete. Vi prioriterar din work-life balance. 50 % av din tid kan spenderas på distans. 
  • Teknikpeng: Vi delar din passion för teknik! Som ny medarbetare får du välja din utrustning och får dessutom en årlig summa för att hålla dig uppdaterad med de senaste prylarna. 
  • Fantastiska kollegor: Du kommer att bli en del av ett team som värnar om varandra. 
    På QD lever vi efter våra värderingar: Glädje, Engagemang och Tydlighet. "101 % för dig" är vårt mantra, oavsett om det gäller dig som medarbetare eller våra kunder. Vårt engagemang har belönats med Great Place to Work-certifieringen sedan hösten 2020. 
  • Friskvård: Du får ett friskvårdsbidrag på upp till 5 000kr 

Är du nyfiken på att höra mer om QD som arbetsgivare? Lyssna här ➡ https://open.spotify.com/episode/7DdWlG3PGGMcv9AHlblHxg?si=1c6dbe944a474da0 ;
 
Låter det intressant? I så fall vill vi gärna lära känna dig bättre genom att ställa några frågor och ta en titt på ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi tror på en fördomsfri rekrytering, så inget personlig brev behövs. En bakgrundskontroll genomförs innan anställningsbeslut. 

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan